Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο καταγράφηκε στο ρωσοουκρανικό μέτωπο με αναφορές από πηγές ενημέρωσης της Μόσχας να μιλούν για την εξουδετέρωση Ουκρανών στρατιωτών όχι από Ρώσους μαχητές, αλλά από… Πολωνούς ελεύθερους σκοπευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορα κανάλια ενημέρωσης στο Telegram, το παρακάτω βίντεο δείχνει τη στιγμή που δύο Ουκρανοί διασχίζουν κάποια περιοχή, όταν ξαφνικά δέχονται πυρά από το «πουθενά»

Άμεσα, αμφότεροι κείτονται νεκροί.

Δείτε βίντεο:

Είναι αξιοσημείωτο ότι για πρώτη φορά αναφέρεται η παρουσία Πολωνών στο ρωσοουκρανικό μέτωπο και μάλιστα στις ρωσικές δυνάμεις.

Μέχρι πρότινος υπήρχαν ενημερώσεις που συνόδευαν βιντεοληπτικό υλικό για την ύπαρξη μισθοφόρων της Βαρσοβίας με το μέρος των AFU.

Όμως, αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η Πολωνία έχει επενδύσει αρκετά χρήματα και τεχνογνωσία τα τελευταία τρία χρόνια για την βελτίωση των ενόπλων δυνάμεών της.

Οι υβριδικές απειλές που δέχεται, η ανάγκη για αναχαίτιση της παράνομης μετανάστευσης και ο φόβος για μια γενικευμένη κλιμάκωση, έχει καταστήσει αδήριτη ανάγκη τον διαρκή εξοπλισμό και την σωστή εκπαίδευση των στρατιωτών της.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram