Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Τροχαία: Άνοιξε η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική Ελευσίνας – Θήβας για τα φορτηγά

Η απαγόρευση είχε επιβληθεί λόγω της κακοκαιρίας

Τροχαία: Άνοιξε η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική Ελευσίνας – Θήβας για τα φορτηγά

Η Τροχαία, προχώρησε στην άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θήβας.

Η απαγόρευση είχε επιβληθεί λόγω της κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων και αφορούσε παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON ) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνταν τα παρακάτω οχήματα:

-Οχήματα οδικής βοήθειας
-Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι
-Οχήματα εκτάκτου ανάγκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.