ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μυστηριώδες τραίνο κινείται «σαν σκιά» προς Πεκίνο – Γιατί δεν αφήνουν κανέναν να το δει

Μυστηριώδες τραίνο κινείται «σαν σκιά» προς Πεκίνο – Γιατί δεν αφήνουν κανέναν να το δει

Ένα “ειδικό” τρένο από τη Βόρεια Κορέα πέρασε τα σύνορα με την Κίνα, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap, εντείνοντας τη φημολογία ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν ενδέχεται να βρίσκεται καθ’ οδόν για το Πεκίνο.

Το τρένο αυτό πέρασε τα σύνορα γύρω στις 22.15 (τοπική ώρα, 15.15 ώρα Ελλάδας) και αναμένεται στο Πεκίνο αύριο το πρωί, ανέφερε το πρακτορείο επικαλούμενο μια καλά πληροφορημένη πηγή.

Ο Κιμ επισκέφθηκε τρεις φορές την Κίνα το 2018, για να συναντηθεί με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινμπίνγκ, όμως κανένα από αυτά τα ταξίδια δεν είχε αναγγελθεί εκ των προτέρων. Οι πρώτες πληροφορίες για την πρώτην επίσκεψή του, τον περασμένο Μάρτιο –πριν συναντηθεί με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζε-ιν και τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ– έγιναν γνωστές όταν το τρένο του θεάθηκε στο Πεκίνο.

Δεκάδες οχήματα των υπηρεσιών ασφαλείας είχαν αποκλείσει τους δρόμους γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της μεθοριακής πόλης Νταντόνγκ πριν περάσει από εκεί το τρένο.

Στη συνέχεια, οι δρόμοι άνοιξαν και πάλι για την κυκλοφορία. Σύμφωνα εξάλλου με το ιαπωνικό πρακτορείο Kyodo, οι πελάτες ενός ξενοδοχείου στη Νταντόνγκ δεν επιτράπηκε σήμερα το απόγευμα να μπουν στα δωμάτια που βλέπουν στο ποτάμι (στα σύνορα Κίνας-Βόρειας Κορέας), προφανώς για να μην δουν το τρένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πηγή που μίλησε στο Yonhap διευκρίνισε πάντως ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι στην αμαξοστοιχία αυτή επιβαίνει κάποιος υψηλόβαθμος αξιωματούχος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.