Μετά από 16 χρόνια επιστρέψαμε ως οικονομία στο 2009! Hopeless country...

Κίνηση: Χωρίς μποτιλιάρισμα οι δρόμοι – Μικρά προβλήματα στη λεωφόρο Μεσογείων

Κίνηση: Χωρίς μποτιλιάρισμα οι δρόμοι – Μικρά προβλήματα στη λεωφόρο Μεσογείων

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση τώρα στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Σύμφωνα με τον χάρτη κυκλοφορίας της Google ελαφρώς αυξημένη καταγράφεται η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας, στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ψυχικού, ενώ το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα, η λεωφόρος Μεσογείων, από το σταθμό Νομισματοκοπείο του μετρό έως και την Εθνική Άμυνα, στο καθοδικό ρεύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.