
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο OLYMPUS κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά, στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη, στις 07:40 σήμερα το πρωί.
Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν εκδορές στην αριστερή πλευρά του πλοίου πάνω από την ίσαλο γραμμή. Στο OLYMPUS -που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Μήλος, Σαντορίνη, Ρέθυμνο, επιβαίνουν 50 επιβάτες, 6 ΙΧ, 13 φορτηγά και ένα δίκυκλο.
Το πλοίο αφού επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα αναμένεται να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του εντός της ημέρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.