«Ξεσκονίστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια» θα έλεγαν παλιά

IATA: «Αυξήθηκε κατά 30% η επιβατική κίνηση τον Μάιο»

IATA: «Αυξήθηκε κατά 30% η επιβατική κίνηση τον Μάιο»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) ανακοίνωσε πως η επιβατική κίνηση στις αερομεταφορές παγκοσμίως αυξήθηκε κατά 30% τον Μάιο από το πολύ χαμηλό επίπεδο του Απριλίου, καθώς οι αεροπορικές εταιρίες μείωσαν τις τιμές για πτήσεις εσωτερικού κατά 23% κατά μέσο όρο για να ενθαρρύνουν τους πελάτες να επιστρέψουν.

«Οι αεροπορικές εταιρίες χρειάζονται ρευστό λόγω της κρίσης και προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους επιβάτες να επιστρέψουν προσφέροντας χαμηλά ναύλα», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της IATA Μπράιαν Πιρς σε διαδικτυακή παρουσίαση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.