Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι είναι στο «κόκκινο» (χάρτης)

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι είναι στο «κόκκινο» (χάρτης)

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Πέμπτης με τα «πρωτεία» στην ταλαιπωρία να έχει για άλλο ένα πρωί η λεωφόρος Κηφισού.

Στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση λίγο μετά τις 8:15 ήταν αυξημένη από την Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και λίγο πριν το ύψος της συμβολής με την Πειραιώς. Στην άνοδο του Κηφισού κίνηση συναντούν οι οδηγοί στο τμήμα από Λένορμαν μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού.

Αυξημένη κίνηση συναντούν οι οδηγοί και στην Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα από Μεσογείων μέχρι Πίνδου, στα δύο ρεύματα της Κηφισίας κατά τμήματα, στην κάθοδο της Μεσογείων, στο λιμάνι του Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.