Εντυπωσιακές εικόνες: Αυτό το ξενοδοχείο μοιάζει με… φεγγάρι (φωτό)

Δεν χρειάζεται πλέον να εργάζεστε για τη NASA για να επισκεφθείτε το φεγγάρι

Εντυπωσιακές εικόνες: Αυτό το ξενοδοχείο μοιάζει με… φεγγάρι (φωτό)

Το φεγγάρι στη γη θέλουν να κατεβάσουν στο Ντουμπάι και από ότι φαίνεται υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τα καταφέρουν.

Συγκεκριμένα, μια καναδική αρχιτεκτονική εταιρία, η Moon World Resorts Inc θέλει να επενδύσει περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει ένα θέρετρο που θα προσελκύει περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

To έργο θα περιλαμβάνει κέντρο ευεξίας και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ενώ θα υπάρχει εξειδικευμένα κέντρα γνώσης με αντικείμενα όπως ο διαστημικός τουρισμός, η φιλοξενία και η τεχνολογία και πολλά άλλα. Όλα αυτά μέσα στο… φεγγάρι.

Οι ιδιωτικές βίλες που στεγάζονται στη δισκοειδή υπερκατασκευή του κεντρικού κτιρίου μπορούν να κρατηθούν ή να αγοραστούν, με την τελευταία επιλογή να παρέχει στους αγοραστές πρόσβαση σε ένα κλαμπ μόνο για μέλη.

Άλλες παροχές θα περιλαμβάνουν νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, κέντρο εκδηλώσεων, δημόσιο σαλόνι, κέντρο σπα και ακόμη και ένα εσωτερικό “λεωφορείο του φεγγαριού” που μεταφέρει τους επισκέπτες σε όλη την ιδιοκτησία.

Η επιφάνεια των δέκα στρεμμάτων της δομής του φεγγαριού θα περιλαμβάνει επίσης μια “σεληνιακή αποικία” και θα απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν μια οικονομικά προσιτή πρόσβαση στον διαστημικό τουρισμό. Κάτι σαν προσομοίωση. Αντί να πάνε στο φεγγάρι στο διάστημα, να πάνε στο φεγγάρι στο Ντουμπάι.

“Το Moon Dubai θα επηρεάσει σημαντικά κάθε πτυχή της οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπως τον τουρισμό, τις μεταφορές, τα εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, τις υποδομές, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, την αεροπορία και το διάστημα, την ενέργεια, τη γεωργία, την τεχνολογία και φυσικά την εκπαίδευση”, αναφέρουν οι συνιδρυτές Sandra G. Matthews και Michael R. Henderson, σε ανακοίνωση τύπου σύμφωνα με το Arabian Business.

Δείτε τις τρομερές φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.