ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύο τροχαία ατυχήματα σε λεωφόρο Κηφισού και σε λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου

Αυξημένη η κίνηση στα σημεία

Δύο τροχαία ατυχήματα σε λεωφόρο Κηφισού και σε λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Κηφισού και στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της οδού Αγίας Άννης στο ρεύμα προς Πειραιά και στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στη συμβολή με την οδό Λαμπτήρων στην περιοχή Κρωπίας στο ρεύμα προς Βάρη, αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Οι ουρές σύμφωνα με πληροφορίες της τροχαίας αγγίζουν τα 13 χλμ στον Κηφισό, με μια καραμπόλα τριών οχημάτων να ευθύνεται για το «έμφραγμα» της κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση σε διάφορα σημεία των κεντρικών οδικών αρτηριών της πρωτεύουσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.