ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Hellenic Train: Στάσεις εργασίας σήμερα στον σιδηρόδρομο – Πιθανές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων

Έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη η Hellenic Train

Hellenic Train: Στάσεις εργασίας σήμερα στον σιδηρόδρομο – Πιθανές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έχει εξαγγείλει για σήμερα, στάσεις εργασίας στο προσωπικό με ειδικότητες κίνησης και ελέγχου αμαξοστοιχιών, εξυπηρέτησης επιβατών και οδηγών λεωφορείων.

Ειδικότερα, η στάση πρόκειται να γίνει κατά τις ώρες από 10:00 έως 13:00 και από 21:00 έως 23:59.

Έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη η Hellenic Train

Η διοίκηση της Hellenic Τrain έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, χωρίς ωστόσο έως αυτήν την ώρα, να έχει λάβει επίσημη απόφαση από το δικαστήριο:

«Σχετικά με τις πανελλαδικές στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει τα Σωματεία ΠΕΠ και ΣΕΠ για την Τρίτη 6/9, η Hellenic Τrain δεν έχει λάβει ακόμα την επίσημη απόφαση του δικαστηρίου. Συνεπώς, δε δύναται προς το παρόν να ενημερώσει αναλόγως το επιβατικό κοινό για τις τυχόν καθυστερήσεις, ή ακυρώσεις των αυριανών δρομολογίων», αναφέρει σε μήνυμα που έστειλε η εταιρία.

Τα σωματεία που έχουν προκηρύξει τις κινητοποιήσεις, σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως αυτές αποτελούν «το έσχατο μέσο στο οποίο καταφεύγουμε για την προστασία της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας και της αξιοπρέπειας όλων των εργαζόμενων στις αμαξοστοιχίες στους σταθμούς και τους οδηγούς λεωφορείων.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας, οι εργαζόμενοι στις αμαξοστοιχίες, αλλά και στους σταθμούς, λόγων των συστηματικών καθυστερήσεων και ακυρώσεων δρομολογίων, συνεχίζουν να υφίστανται κατά τη διάρκεια της εργασίας τους επιθέσεις από επιβάτες, παραβατικούς ή / και απλά εξαγριωμένους, και να αντιμετωπίζουν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητά τους και την υγεία τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.