ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κίνηση για… «γερά νεύρα»: Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει μποτιλιάρισμα

Οι οδηγοί πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή

Κίνηση για… «γερά νεύρα»: Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει μποτιλιάρισμα

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση που καταγράφεται σήμερα στους δρόμους της Αττικής.

Μάλιστα, από τις 15:00 το απόγευμα άρχισε να «φρακάρει» ο Κηφισός και για τουλάχιστον 3 ώρες η κάθοδος ήταν ένα απέραντο πάρκινγκ!

Τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνταν στο ύψος της Κηφισιάς και μέχρι το Αιγάλεω πήγαιναν σημειωτόν, ενώ και στην άνοδο καθυστερήσεις καταγράφονταν από το ύψος της Νίκαιας μέχρι τη Φιλαδέλφεια.

Χαμηλές ταχύτητες όμως σημειώνονται και στο κέντρο της Αθήνας, με την Κηφισίας στην άνοδο να παρουσιάζει προβλήματα από το Παγκράτι μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην κάθοδο από το Μαρούσι μέχρι την αμερικανική πρεσβεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με υπομονή οπλίζονται και οι οδηγοί που κινούνται σε Κατεχάκη, Ποσειδώνος, λεωφόρο Αθηνών, Βουλιαγμένης, Πατησίων, Αχαρνών και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.