ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε λεωφ.Ποσειδώνος & Κηφισό λόγω εργασιών οδοποιίας

Ολοκληρώνονται οι εργασίες βελτίωσης του ασφαλτοτάπητα στο τελευταίο τμήμα της λεωφ.Ποσειδώνος στον Άλιμο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε λεωφ.Ποσειδώνος & Κηφισό λόγω εργασιών οδοποιίας

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες βελτίωσης του ασφαλτοτάπητα στο τελευταίο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο και ξεκινούν νέες, από το ύψος της Λ. Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Επίσης, ξεκινούν στη Λ. Κηφισού εργασίες αντικατάστασης των στηθαίων που έχουν καταστραφεί από τροχαία ατυχήματα, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον ανισόπεδο κόμβο της Λ. Αθηνών μέχρι το Ρέντη.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η αριστερή λωρίδα θα παραμένει κλειστή από τις 10 μ.μ. έως τις 05:30 τα ξημερώματα, που θα εκτελούνται οι εργασίες οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν μία εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση του τμήματος της Ποσειδώνος, από την λεωφ. Καλαμακίου μέχρι τη λεωφ. Αλίμου, ολοκληρώνεται ο οδικός άξονας με ολιστικές εργασίες συντήρησης σε όλα τα στοιχεία του.

Συγκεκριμένα, η Παραλιακή από το Φάληρο μέχρι και τη Βάρκιζα, παρέχει νέο αντιολισθηρό και υψηλής ποιότητας ασφαλτοτάπητα, νέα φωτιστικά led για ασφαλέστερη οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες, σύγχρονους led φωτεινούς σηματοδότες, καλλωπισμό του πρασίνου στις κεντρικές νησίδες και ευδιάκριτη οριζόντια και κάθετη σήμανση.

Επίσης, έχει ενισχυθεί σημαντικά η προσβασιμότητα και η ασφάλεια των πεζών μετά την ολοκλήρωση των 2 νέων πεζογεφυρών στον Άλιμο και τον Φλοίσβο.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στην υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, επισημαίνει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καθημερινά, με πράξεις και όχι με λόγια, αποδεικνύουμε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αξία αδιαπραγμάτευτη. Εστιάζουμε σε παρεμβάσεις σε δρόμους υψηλής επικινδυνότητας και αξιοποιούμε σύγχρονα μέσα και εργαλεία, με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες της Αττικής ένα σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη μικρότερη δυνατόν, όχληση των πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.