ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σε ποιες περιοχές έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σε ποιες περιοχές έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Συγκεκριμένα τμήματα του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, παρέμεναν κλειστά για την κυκλοφορία των οχημάτων στις 10 το πρωί, εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από το σφοδρό κύμα της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η διακοπή κυκλοφορίας συνεχίζεται στα ακόλουθα σημεία:

  • Στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδικίων-Σχολαρίου στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου
  • Στο 1ο χλμ Λαγκαδά – Ηρακλείου
  • Στο 1ο χλμ αγροτικής της ασφαλτοστρωμένης οδού Λαγκαδά – Ασσήρου
  • Στην Ε.Ο. Πενταλόφου – Σίνδου (Θέση Βουστάσια)
  • Στην προέκταση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από Σίνδο προς Βιολογικό Καθαρισμό και από την προέκταση Πόντου προς Σίνδο.

Στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία

Στο οδικό δίκτυο της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας συνεχιζόταν στις 10 το πρωί η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση:

-Στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λειψυδρίου, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Καρτερών στο ύψος των δημοτικών διαμερισμάτων Κάτω Ποταμιάς και Ακροποταμίας, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Σεβαστού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σεβαστού και στην επαρχιακή οδό Μανδρών – Γαλλικού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μανδρών.

-Στη Χαλκιδική, στο 1ο χιλιόμετρο σε οδό που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου με την επαρχιακή οδό Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας, στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων και σε δημοτική οδό (ιρλανδική διάβαση) στην Ολυμπιάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-H κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί από τις 7 το βράδυ χθες στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα, στην Πιερία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.