ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μετρό Θεσσαλονίκης: Πήρε παράταση ως το 2025 η παράδοση του έργου

Μετρό Θεσσαλονίκης: Πήρε παράταση ως το 2025 η παράδοση του έργου

Στα χέρια του προέδρου της Αττικό Μετρό ΑΕ Νίκου Ταχιάου βρίσκεται αίτημα της αναδόχου εταιρείας για παράδοση του έργου το 2023 και όχι το 2025 που έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

«Ήδη εδώ και μια βδομάδα ο ανάδοχος έχει υποβάλει αίτημα στην Αττικό Μετρό για παράταση συνολικής προθεσμίας του έργου μέχρι τον Μάρτιο του 2025 εφόσον συνεχίσει με τους σημερινούς ρυθμούς και με τη λύση η οποία είναι εν ισχύ, και μην εκπλαγείτε δεν είναι η λύση της in citu παραμονής των αρχαιοτήτων» είπε ο κ. Ταχιάος.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό σε ημερίδα που πραγματοποιεί την Δευτέρα (21/10) η εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με τίτλο «Σχέδιο Θεσσαλονίκης» το καλοκαίρι του 2020 θα ολοκληρωθεί η επιδομή κατά μήκος όλης γραμμής ενώ οι δοκιμές θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι του 2020. Ο κ. Ταχιάος επανέλαβε ότι κακώς ενοχοποιείται η απόσπαση των αρχαίων από τον σταθμό Βενιζέλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε καμία περίπτωση δε διακινδυνεύει η ακεραιότητα των ευρημάτων περισσότερο απ’ ότι θα το διακινδύνευε η n situ παραμονή. Ο τυχόν κίνδυνος από την απόσπαση θα ήταν στην χειρότερη περίπτωση ισοδύναμος με την in situ παραμονή» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι η λύση της απόσπασης και επανατοποθέτησης θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα ήταν εάν ήταν εφικτή η λύση της in situ παραμονή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.