ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο κορωνοϊός «προσγειώνει» τις αεροπορικές εταιρίες: Χιλιάδες απολύσεις σε Emirates και United Airlines

Ο κορωνοϊός «προσγειώνει» τις αεροπορικές εταιρίες: Χιλιάδες απολύσεις σε Emirates και United Airlines

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν προκάλεσε μόνο υγειονομική κρίση, αλλά και οικονομική, με τις αεροπορικές εταιρίες να δέχονται τεράστιο πλήγμα.

Σε απολύσεις πιλότων και μέλη πληρωμάτων καμπίνας προχώρησαν οι Emirates και οι United Airlines, εξαιτίας των επιπτώσεων της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού COVID-19 και των περιορισμών στις μετακινήσεις.

Η εταιρία του Περσικού Κόλπου προχώρησε και σε δεύτερο γύρο απολύσεων, μειώνοντας σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό της. Εκπρόσωπος της εταιρίας, από το Ντουμπάι, δεν διευκρίνισε πόσοι υπάλληλοι απολύθηκαν, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μείωση κατά 33%. Στην Emirates εργάζονται περί τους 4.300 πιλότοι και 22.000 μέλη πληρωμάτων καμπίνας .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αμερικανική αεροπορική εταιρία, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι θα τεθούν σε προσωρινή αργία έως και 36.000 εργαζόμενοί της, δηλαδή περισσότεροι από το ένα τρίτο του συνόλου του προσωπικού της. Όπως εξήγησε, μόνο για το μήνα Ιούλιο οι μειώσεις στις κρατήσεις ανέρχονται μέχρι στιγμής στο 75%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.