ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιβάτες καταγγέλλουν πως δεν τους έγινε κανένα τεστ στο «Ελ.Βενιζέλος»

Επιβάτες καταγγέλλουν πως δεν τους έγινε κανένα τεστ στο «Ελ.Βενιζέλος»

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται σε lockdown εδώ και αρκετό καιρό και οι Έλληνες να παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν λειτουργούν με τον ίδιο αυστηρό τρόπο και οι έλεγχοι στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στη «δημοκρατία» Έλληνες πολίτες που ήρθαν στη χώρα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι έλεγχοι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ελλιπείς, ενώ κανείς δεν υποβλήθηκε σε rapid test, όπως ορίζει το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ένας ταξιδιώτης που έφτασε ανήμερα τα Χριστούγεννα στην Αθήνα με πτήση της KLM από Βραζιλία, με ενδιάμεση ανταπόκριση στο Αμστερνταμ, καταγγέλλει ότι σε κανέναν από τους επιβάτες δεν έγινε έλεγχος στα αποτελέσματα των μοριακών τεστ που υποχρεούνται να έχουν στην κατοχή τους, ούτε και rapid test κατά την αποβίβασή τους.

Ανάλογη ήταν η εμπειρία ενός ακόμα συμπατριώτη μας που ταξίδεψε από τη Σουηδία και έφτασε στην Αθήνα την παραμονή των Χριστουγέννων. Όπως υποστηρίζει, παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με κόσμο, σε rapid test υποβλήθηκαν ελάχιστα άτομα.

«Το μοριακό τεστ που έπρεπε να έχω μαζί μου, ίσα που το κοίταξαν. Δεν υποβλήθηκα σε άλλον έλεγχο. Έχω έρθει από το καλοκαίρι τρεις φορές στην Ελλάδα και μόνο στο ένα ταξίδι μού έκαναν rapid test. Όσο για την πτήση της 24ης Δεκεμβρίου, ήταν γεμάτη από κόσμο και έκαναν tests το πολύ σε δέκα άτομα» εξηγεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι αυτά, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας διαβεβαίωνε ότι οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε rapid test κατά την άφιξή τους στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.