Διώρυγα του Σουέζ: Νέο πρόβλημα στην κυκλοφορία – Τάνκερ αντιμετώπισε δυσκολίες

Διώρυγα του Σουέζ: Νέο πρόβλημα στην κυκλοφορία – Τάνκερ αντιμετώπισε δυσκολίες

Επιβραδύνθηκε η κυκλοφορία των πλοίων στη διώρυγα του Σουέζ, καθώς το τάνκερ M/T Rumford εμφανίσθηκε να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο νότιο τμήμα της διώρυγας.

Η αρχή διαχείρισης της Διώρυγας του Σουέζ γνωστοποίησε στις ναυτιλιακές εταιρείες ότι το M/T Rumford αντιμετωπίζει πρόβλημα στις μηχανές του και ότι ρυμουλκά έχουν σπεύσει για να το συνδράμουν.

https://twitter.com/MarineTraffic/status/1379376151987097604

Το TankersTracker ανακοίνωσε ωστόσο στο Twitter ότι το πλοίο τελικά κινείται προς βορράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ δήλωσε στο Reuters ότι το πρόβλημα διήρκεσε περί τα 10 λεπτά και «έχει διευθετηθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.