ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Συνετρίβη στη θάλασσα το αεροπλάνο με τους 28 επιβαίνοντες που αγνοούνταν – Κανένας επιζών (upd 2)

Ρωσία: Συνετρίβη στη θάλασσα το αεροπλάνο με τους 28 επιβαίνοντες που αγνοούνταν – Κανένας επιζών (upd 2)

(Ανανέωση 13:37) Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους An-26 εντόπισαν στην περιοχή τα ρωσικής Καμτσάτκα, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν επιζώντες.


(Ανανέωση 10:16) Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη Ρωσία το αεροσκάφος An-26 το οποίο μετέφερε τουλάχιστον 28 επιβάτες φέρεται να έχει συντριβεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή αρκετά πλοία στέλνονται επί του παρόντος στον φερόμενο τόπο της συντριβής του αεροπλάνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Sputnik oi ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, διασώστες εντόπισαν τη θέση στη θάλασσα όπου το χαμένο αεροσκάφος An-26 έπεσε.

«Όλα δείχνουν ότι το σημείο όπου το αεροπλάνο κατέπεσε μέσα στη θάλασσα έχει εντοπιστεί» δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Το χρονικό

Νωρίτερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) γινόταν γνωστό, από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνταν τις υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας, ότι έχει χαθεί κάθε επαφή με ένα αεροπλάνο με 28 επιβαίνοντες, που πετούσε πάνω από τη χερσόνησο Καμτσάτκα στη ρωσική άπω ανατολή.

Το αεροπλάνο, ένα AN-26, εκτελούσε πτήση από την περιφερειακή πρωτεύουσα Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι προς την κωμόπολη Παλάνα, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, όταν έπαψε να εκπέμπει σήματα αναγνώρισης, εξήγησαν τα πρακτορεία Ιντερφάξ και RIA Novosti.

Στους 28 επιβαίνοντες περιλαμβάνονται έξι μέλη του πληρώματος και ένα ή δύο παιδιά, μετέδωσαν τα πρακτορεία.

Δύο ελικόπτερα αναζητούν το αεροπλάνο που, σύμφωνα με διάφορες πηγές, μπορεί να έχει πέσει στη θάλασσα ή να έχει συντριβεί στο έδαφος κοντά σ’ ένα ανθρακωρυχείο που βρίσκεται κοντά στην Παλάνα.

Το πρακτορείο Ιντερφάξ μετέδωσε επικαλούμενο το τοπικό κέντρο μετεωρολογίας πως στην περιοχή επικρατούσε νέφωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.