ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άνοιξε η εθνική από Λαμία προς Κατερίνη προς Θεσσαλονίκη – Από την αριστερή λωρίδα το ρεύμα προς Αθήνα

Απαγόρευση κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας

Άνοιξε η εθνική από Λαμία προς Κατερίνη προς Θεσσαλονίκη – Από την αριστερή λωρίδα το ρεύμα προς Αθήνα

Σε μερική αποκατάσταση της κίνησης των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο τμήμα από Λαμία μέχρι Κατερίνη προχώρησε η τροχαία το πρωί της Πέμπτης μετά την ολική διακοπή που είχε αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα η κίνηση διεξάγεται κανονικά στο τμήμα αυτό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα (από Κατερίνη προς Λαμία) η κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Παράλληλα η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας καθ΄όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τονίζεται από την Τροχαία «παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο στο εθνικό οδικό δίκτυο όσο και σε τοπικές οδούς όπου παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα ή έχουν υπάρξει προειδοποιήσεις για επικείμενη έλευση αυτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.