ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αττική Οδός: Αυτή είναι η έξοδος που θα κλείσει το βράδυ λόγω εργασιών

«Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν την έξοδο της Περιφερειακής Αιγάλεω και στη συνέχεια την έξοδο προς Λ.ΝΑΤΟ»

Αττική Οδός: Αυτή είναι η έξοδος που θα κλείσει το βράδυ λόγω εργασιών

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (12/09), στην έξοδο Ασπροπύργου προς οδό Θρασυβούλου (έξοδος 4) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό δελτίο Τύπου, η Αττική Οδός επισημαίνει το εξής:

«Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 της Δευτέρας (11/09) έως τις 06:00 της Τρίτης (12/09) η έξοδος Ασπροπύργου προς οδό Θρασυβούλου (έξοδος 4) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο της Περιφερειακής Αιγάλεω (έξοδος 5) και στη συνέχεια την έξοδο προς Λ.ΝΑΤΟ».

Ακόμα, η Αττική Οδός προσθέτει στην ανακοίνωσή της:

«Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.