ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυστραλός πιλότος αποκάλυψε ποιο είναι το κόλπο για να ξεπεράσετε το φόβο των αναταράξεων (βίντεο)

«Τα αεροπλάνα είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν πολύ χειρότερα»

Αυστραλός πιλότος αποκάλυψε ποιο είναι το κόλπο για να ξεπεράσετε το φόβο των αναταράξεων (βίντεο)

Ο Αυστραλός πιλότος Jimmy Nicholson μοιράστηκε ένα κόλπο στο TikTok για όποιον φοβάται τις αναταράξεις στα αεροπλάνα.

Ειδικότερα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, για να δείξει «μερικές από τις χειρότερες αναταράξεις» που έχει βιώσει ποτέ.

Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια του σύντομου κλιπ, φαινόταν εντελώς ατάραχος καθώς μιλούσε στην κάμερα, ενώ οι γύρω του ούρλιαζαν και φώναζαν.

«Τρομερές αναταράξεις στην πτήση μας σήμερα», έγραψε στη λεζάντα.

@jimmy_nicholson Horrible turbulence on our flight today. Im a Pilot and actually fly this aircaft type (Airbus). Here’s why you have nothing to worry about #pilot #turbulence ♬ original sound – Jimmy Nicholson

Στο βίντεο, ο Nicholson είπε ότι ο φρέσκος αέρας και το να κοιτάζεις έξω από το παράθυρο μπορεί πραγματικά να βοηθήσει αν φοβάσαι τις αναταράξεις.

Αλλά μοιράστηκε κι ένα άλλο κόλπο που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι νερό, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο θα μας βοηθήσει αρκετά να μείνουμε ψύχραιμοι αν νιώθουμε ότι πρόκειται να πέσει το αεροπλάνο.

Ο άνδρας κράτησε ψηλά το μπουκάλι με το νερό για να δείξει πόσο ακίνητο ήταν στην πραγματικότητα το αεροπλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, οπότε οι αναταράξεις είναι χειρότερες εδώ. Δεν είναι άνετα. Είναι ίσως από τα χειρότερα που έχω περάσει. Θα μπορούσαν να είναι εκτεταμένες καταιγίδες, οπότε πρέπει απλώς να επιλέξουν το δρόμο της μικρότερης αντίστασης και να τον περάσουν. Αλλά, επίσης, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα αεροπλάνα είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν πολύ χειρότερα. Δεν είναι διασκεδαστικό προφανώς, αλλά είναι απολύτως εντάξει», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.