ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Η γυναίκα που ήταν σε τεχνητό κώμα έχει πλέον τις αισθήσεις της

Η κατάσταση υγείας των Ελλήνων τραυματιών

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Η γυναίκα που ήταν σε τεχνητό κώμα έχει πλέον τις αισθήσεις της

Ένας 53χρονος νεκρός και 13 τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός, από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες Παρασκευή 23/12, στη Ρουμανία.

Οι 47 επιβαίνοντες του τουριστικού λεωφορείου είχαν ξεκινήσει από Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη, με προορισμό τη Ρουμανία για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το λεωφορείο προσέκρουσε σε δοκό παραβιάζοντας το όριο ύψους, σε κεντρικό δρόμο, στο Βουκουρέστι.

Η κατάσταση υγείας των Ελλήνων τραυματιών

Η Γραμματέας Επικοινωνίας της ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, Ελένη Κωστούλα, έκανε γνωστό ότι οι 13 τραυματίες νοσηλεύονται σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία.

Η ίδια έκανε γνωστό ότι η ασθενής που ήταν χθες σε τεχνητό κώμα πλέον έχει τις αισθήσεις της, ενώ είπε ακόμα: «Οι 16 επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους αναχωρούν σήμερα το πρωί αεροπορικώς για την Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσουν και δύο ακόμα το απόγευμα. Οι υπόλοιποι είναι συνοδοί των ασθενών που νοσηλεύονται». Η ίδια πρόσθεσε δε ότι δεν υπάρχουν ακόμη νεότερα από τις εν εξελίξει έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.