ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δυστύχημα στη Ρουμανία – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των Ελλήνων: «Ακούσαμε ένα μπαμ και άρχισαν να τσαλακώνουν όλα»

Σε τραγωδία μετατράπηκε η χριστουγεννιάτικη εκδρομή Ελλήνων στο Βουκουρέστι

Δυστύχημα στη Ρουμανία – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των Ελλήνων: «Ακούσαμε ένα μπαμ και άρχισαν να τσαλακώνουν όλα»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν τον απόλυτο τρόμο στη Ρουμανία, μετά το τραγικό δυστύχημα με το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, με τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους να μετατρέπονται σε εφιάλτη.

«Ακούσαμε ένα μεγάλο μπαμ , άρχισαν να τσαλακώνουν όλα και να πέφτουν πάνω μας», λέει ο Κωνσταντίνος Κουντουριώτης, επιβάτης του λεωφορείου, για την στιγμή του δυστυχήματος.

Άλλη επιβάτης του μοιραίου λεωφορείου, η Μαρία Θερσίτη, αναφέρει:

«Νιώθω κάτι βαρύ να πέφτει πάνω μου και να με σφηνώνει στο κάθισμα, στην πλάτη του αυτοκινήτου. Φώναζα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ήρθαν αμέσως από το ΕΚΑΒ, οι πολίτες μάς έδωσαν χαρτομάντηλα να σκουπίσουμε τα αίματα από το κεφάλι».

Είναι οι επιβάτες που έζησαν φρικτές στιγμές στο λεωφορείο του τρόμου. Πήγαν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Βουκουρέστι, όμως το ταξίδι αναψυχής μετατράπηκε σε τραγωδία.

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, μιλούν σοκαρισμένοι στην κάμερα του MEGA.

«Είχε φωνές, ουρλιαχτά και κλάματα. Ο κύριος από πίσω μας χτύπησε στο κεφάλι και έχανε πολύ αίμα».

Η Χριστίνα Πραβιά, επιβάτης και αυτή, λέει:

«Απορώ πώς βγήκαμε ζωντανοί. Είδαμε το λεωφορείο μετά και απορώ πώς βγήκαμε με γρατζουνιές και καρούμπαλα».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβατών, η ξεναγός της εκδρομής είπε στον οδηγό να πάρει άλλο δρόμο, αλλά εκείνος ακολούθησε τις οδηγίες του GPS.

«Το τελευταίο μου βλέμμα ήταν όταν παίρναμε την στροφή για τον φαρδύ δρόμο. Ξαφνικά, σε δευτερόλεπτα βρέθηκα σφηνωμένη, ευτυχώς δε μου είχε κλείσει ο αεραγωγός. Αυτός που σκοτώθηκε ήταν ο μπροστινός μας δύο καθίσματα, εμείς ήμασταν το τελευταίο επικίνδυνο κάθισμα που έπεσε πάνω η μπάρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.