ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατολισθήσεις «μπλόκαραν» τον Οδοντωτό στα Καλάβρυτα – Απεγκλωβίστηκαν οι 90 επιβάτες (upd)

Στο σημείο βρίσκονται Πυροσβεστική και Αστυνομία

Κατολισθήσεις «μπλόκαραν» τον Οδοντωτό στα Καλάβρυτα – Απεγκλωβίστηκαν οι 90 επιβάτες (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 12:43) Έληξε η περιπέτεια των 90 επιβατών του Οδοντωτού που είχαν εγκλωβιστεί στη θέση Νιάματα στο φαράγγι του Βουραϊκού, λόγω κατολισθήσεων μετά τη νεροποντή τη νύχτα.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, μετά από επίπονες προσπάθειες των συνεργείων, το τρένο επέστρεψε με ασφάλεια στο Διακοπτό, ενώ ο Οδοντωτός θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας.


Περιπέτεια για 90 επιβάτες στην περιοχή των Καλαβρύτων οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο δρομολόγιο του Οδοντωτού λόγω κατολισθήσεων

Συγκεκριμένα οι κατολισθήσεις έλαβαν χώρα στον Βουραϊκό και προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή.

Στο σημείο βρίσκονται Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση προκειμένου να βγουν με ασφάλεια από το τρένο 90 άτομα, τα οποία πήγαιναν από το Διακοπτό προς τα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news, ο ΟΣΕ στέλνει λεωφορεία για να παραλάβουν τους επιβάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.