ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο περιστατικό κατάρρευσης οροφής σε λεωφορείο στην Αθήνα (φωτό)

Το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κάποια παρέμβαση του οδηγού

Νέο περιστατικό κατάρρευσης οροφής σε λεωφορείο στην Αθήνα (φωτό)

Τυχερές μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο επιβάτες της λεωφορειακής γραμμής Χ95 το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου όταν μέρος της οροφής του λεωφορείου κατέρρευσε πάνω τους.

Ευτυχώς καθώς το κομμάτι δεν ήταν βαρύ δεν τραυματίστηκαν από την πτώση του καλύμματος της οροφής.

Το περιστατικό συνέβη όταν το λεωφορείο που κινούταν με προορισμό το Αεροδρόμιο, διέρχοταν από τη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι τα λεωφορεία της γραμμής Χ95 έχουν αυξημένη πληρότητα σε συγκεκριμένες ώρες, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο όταν και χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τουρίστες.

Το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κάποια παρέμβαση του οδηγού, με το κομμάτι της οροφής να βρίσκεται στα καθίσματα μέχρι την άφιξη του λεωφορείου στο Αεροδρόμιο, σύμφωνα με το Athens Transport.

Πριν από 20 μέρες ανάλογο περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής 040 στο Νέο Φάληρο. Και σε εκείνη την περίπτωση η πτώση του καλύμματος της οροφής δεν τραυμάτισε ευτυχώς κάποιο επιβάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.