Νότια Κορέα: Επιβάτης αεροπλάνου της Asiana άνοιξε την έξοδο κινδύνου – «Ένιωσα δυσφορία» λέει

Ο άντρας προκάλεσε πανικό στους άλλους επιβάτες, καθώς άνοιξε την έξοδο κινδύνου ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν 213 μέτρα πάνω από το έδαφος

Νότια Κορέα: Επιβάτης αεροπλάνου της Asiana άνοιξε την έξοδο κινδύνου – «Ένιωσα δυσφορία» λέει

«Δυσφορία» υποστηρίζει ότι ένιωσε ότι ο επιβάτης της Asiana Airlines που προκάλεσε τρόμο κατά τη διάρκεια πτήσης, όταν άνοιξε την έξοδο κινδύνου, λίγα λεπτά πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στην Ντέγκου στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, που επικαλείται το αστυνομικό τμήμα της Ντέγκου Ντόνγκμπου,, ο επιβάτης 30 ετών, δήλωσε στην αστυνομία ότι άνοιξε την έξοδο κινδύνου επειδή «ήθελε να κατέβει γρήγορα από το αεροπλάνο», καθώς ήταν στρεσαρισμένος, επειδή έχασε τη δουλειά του πρόσφατα.

Ο άνδρας αυτός άνοιξε την έξοδο κινδύνου όταν το αεροπλάνο βρισκόταν περίπου 213 μέτρα πάνω από το έδαφος, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.

Εννέα επιβάτες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Όλοι πήραν εξιτήριο έπειτα από περίπου δύο ώρες, σύμφωνα με αξιωματούχο της πυροσβεστικής.

Η αστυνομία σχεδιάζει να συλλάβει τον άνδρα μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, σύμφωνα με το Yonhap.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζιν Σέονγκ-χιουν, πρώην αξιωματούχος ασφαλείας θαλάμου επιβατών της Korean Air, δήλωσε ότι από όσο γνωρίζει κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί, αλλά πρόσθεσε ότι επιβάτες έχουν ανοίξει εξόδους κινδύνου χωρίς άδεια ενώ το αεροπλάνο βρίσκεται στο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.