ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Όπου «φύγει-φύγει» οι Αθηναίοι: Αυξημένη η κίνηση στην Αττική Οδό – Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών

Πάνω από 82.800 οχήματα πέρασαν τα διόδια μέσα σε ένα 24ωρο

Όπου «φύγει-φύγει» οι Αθηναίοι: Αυξημένη η κίνηση στην Αττική Οδό – Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών

Όπου «φύγει-φύγει» οι Αθηναίοι, καθώς ολοένα και περισσότεροι εκδρομείς εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα ενόψει του Πάσχα, με αποτέλεσμα να είναι αυξημένη η κίνηση στους δρόμους. 

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, η Αττική Οδός παραμένει στο κόκκινο, καθώς πολλοί είναι οι αδειούχοι του Πάσχα που επέλεξαν τον συγκεκριμένο δρόμο για να φύγουν πιο γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία από την Αθήνα.

Ωστόσο, αυτό έφερε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία.

Σύμφωνα με την Αττική Οδό, καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

Άνω των 30 λεπτών από Μαραθώνος έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία).

Είκοσι έως 25 λεπτά από Πλακεντίας έως Μεταμόρφωση (Περιφερειακή Υμηττού).

Δέκα έως 15 λεπτά από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στα διόδια της Ελευσίνας, όπου λειτουργούν πάνω από 20 θυρίδες για την εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στο οδικό τμήμα από τα διόδια έως την Κινέτα. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας.

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες.

Πάνω από 82.800 οχήματα πέρασαν τα διόδια μέσα σε ένα 24ωρο

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις 06:00 σήμερα, 47.343 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 35.485 προς Λαμία. Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι είχαν φύγει προς Κόρινθο 44.430 οχήματα και 34.968 προς Λαμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι από τις 15:00 έως τις 22:00 σήμερα Μεγάλη Πέμπτη και από τις 06:00 έως τις 16:00 αύριο Μεγάλη Παρασκευή ισχύει για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.