ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρουμανία: «Δεν ήταν κουρασμένος έχει σοκαριστεί» λέει ο δικηγόρος του οδηγού του λεωφορείου

«Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για να καταθέσει», είπε ο συνήγορος του οδηγού του τουριστικού λεωφορείου

Ρουμανία: «Δεν ήταν κουρασμένος έχει σοκαριστεί» λέει ο δικηγόρος του οδηγού του λεωφορείου

«Ο οδηγός του λεωφορείου δεν ήταν κουρασμένος», δήλωσε Αλέξανδρος Ματθαίου, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα ισχυρίστηκε στις ρουμανικές αρχές ο πελάτης του μετά το τραγικό δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο ενός 53χρονου και τον τραυματισμό 25 επιβατών.

«Ο οδηγός από το Σάββατο το πρωί είναι ελεύθερος. Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για να καταθέσει», ανέφερε στις ο Αλέξανδρος Ματθαίου εξηγώντας ότι ο 50χρονος οδηγός μετά το συμβάν στο Βουκουρέστι έχει δικαίωμα να εργαστεί στην Ελλάδα, αλλά όχι στην Ρουμανία.

Μιλώντας για τον εντολέα του τόνισε ότι αφού εξέφρασε την λύπη του για το τραγικό συμβάν, ανησυχεί για το μέλλον του λέγοντας ότι «ελπίζει να βρει δουλειά».

Όπως είπε ο πελάτης του βρίσκεται σε σοκ και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ερωτηθείς για το αν οδηγούσε πολλές ώρες, με δεδομένο ότι δεν υπήρχε στο τουριστικό λεωφορείο δεύτερος οδηγός όπως ήταν απαραίτητο, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι στη διαδρομή έκανε πολλές στάσεις.

Αποκάλυψε επίσης ότι άλλαξε ξενοδοχείο για να μη βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τους επιβάτες μια και τα πνεύματα, μετά το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, ήταν οξυμένα.

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες θεωρείται ύποπτος από τις ρουμανικές Αρχές ο οδηγός του μοιραίου τουριστικού λεωφορείου που κόστισε τη ζωή σε έναν 53χρονο άνδρα από τη Λάρισα και τραυμάτισε πολλούς ακόμη επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός, τελευταία στιγμή, αποφάσισε να αλλάξει πορεία για να περάσει κάτω από την γέφυρα, ενώ δεν είχε δει τις προειδοποιητικές σημάνσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.