Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Που υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων στην Αττική Οδό

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Που υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Στο «κόκκινο» είναι για ακόμη ένα πρωινό η κίνηση στους δρόμους της Αττικής λίγο μετά τις 8 το πρωί.

Τα σημαντικότερα προβλήματα στην κίνηση καταγράφονται στον Κηφισό και συγκεκριμένα στην άνοδο στο τμήμα από Περιστέρι μέχρι Νέα Ιωνία και στην κάθοδο από τον κόμβο της Αττικής Οδού μέχρι του Ρέντη.

Καθυστερήσεις 5΄-10΄στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας στην Αττική Οδό ενώ καθυστερήσεις 5΄-10΄σημειώνονται και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αυξημένη κίνηση αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην κάθοδο της Μεσογείων καθώς στο ύψος του Μετρό στον Χολαργό έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας λόγω διαρροής υδάτων, στην κάθοδο της Κηφισίας, στον Καρέα στο ρεύμα προς Κατεχάκη αλλά και την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος προς Πειραιά από το ύψος της συμβολής με τον Κηφισό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.