Τροχαίο στη Ρουμανία: Σήμερα η κηδεία του 55χρονου Λαρισαίου που σκοτώθηκε

Ήταν πατέρας δύο παιδιών και υπάλληλος σε ιδιωτική εταιρεία στη Λάρισα

Τροχαίο στη Ρουμανία: Σήμερα η κηδεία του 55χρονου Λαρισαίου που σκοτώθηκε

Πένθος για την πόλη της Λάρισας, σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του 55χρονου που έχασε τη ζωή του στο ταξίδι στη Ρουμανία.

Ο 55χρονος άντρας, έχασε τη ζωή του, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε την περασμένη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου σε κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους 46 Έλληνες, συγκρούστηκε με μπάρα ελέγχου ύψους των οχημάτων με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σήμερα το πρωί στις 11 π.μ. θα γραφτεί το τελευταίο κεφάλαιο του τραγικού αυτού ταξιδιού με τη κηδεία του 55χρονου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr ο Λαρισαίος, ηλικίας 55 ετών, ήταν πατέρας δύο παιδιών και υπάλληλος σε ιδιωτική εταιρεία στη Λάρισα. Ο 55χρονος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στη Ρουμανία φέρει πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου να είναι τραυματική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη διαδικασία αναγνώρισης της σορού ανέλαβε ο γιος του, ο οποίος ταξίδεψε στο Βουκουρέστι. Στην Ελλάδα επέστρεψε χθες η σορός του 55χρονου για να κηδευτεί σήμερα το πρωί. Μάλιστα έχουν επαναπατριστεί οι περισσότεροι Λαρισαίοι επιβάτες εκτός από ένα ζευγάρι που νοσηλεύεται μέχρι και αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου καθώς είχε υποστεί τραύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.