Νέα στοιχεία για τον Γάλλο που προκάλεσε «πανικό» σε πτήση: Σήκωσε τη φούστα αεροσυνοδού και έφτυσε επιβάτες

«Τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν στη θέση του αν και προτιμότερο ήταν να τον κλειδώσουν μέσα στη τουαλέτα»

Νέα στοιχεία για τον Γάλλο που προκάλεσε «πανικό» σε πτήση: Σήκωσε τη φούστα αεροσυνοδού και έφτυσε επιβάτες

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με τον Γάλλο επιβάτη ο οποίος αναστάτωσε χθες βράδυ την πτήση Παρίσι – Αθήνα, υποχρεώνοντας τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά την αεροσυνοδό που προσπάθησε να τον συνετίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αεροσυνοδός, παρά το νεαρό της ηλικίας της, αντέδρασε με ψυχραιμία και ακολούθησε το πρωτόκολλο.

Ειδοποίησε αμέσως την προϊσταμένη καμπίνας, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τον κυβερνήτη. Ωστόσο ο Γαλλος επιβάτης συνέχισε απτόητος να επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά, όχι μόνο κατά των μελών του πληρώματος, αλλά και εναντίον των υπολοίπων επιβατών.

«Κάποια στιγμή άρχισε να μας φτύνει, ενώ προσπαθούσαμε να τον προσπεράσουμε για να φτάσουμε στη τουαλέτα» είπε ένας εκ των συνεπιβατών.

Σημειώνεται ότι η αεροσυνοδός είπε στον κυβερνήτη ότι ο εν λόγω επιβάτης δεν της φάνηκε μεθυσμένος όταν μπήκε στο αεροπλάνο, γιατί εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνήτης δεν βγήκε από την καμπίνα, κάτι που ενδεχομένως έδωσε το δικαίωμα στον παράφρονα Γάλλο επιβάτη να συνεχίσει την προκλητική και επιθετική συμπεριφορά του.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των συνεπιβατών για να ηρεμήσει η κατάσταση.

«Τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν στη θέση του αν και προτιμότερο ήταν να τον κλειδώσουν μέσα στη τουαλέτα» λέει έμπειρος πιλότος.

«Το συμβάν ξεκίνησε περίπου 45 λεπτά από την απογείωσή μας από το Παρίσι και μέχρι την Αλβανία τον είχαν υπό μερικό έλεγχο» λέει ένας άλλος επιβάτης.

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης επιχείρησαν 10 αστυνομικοί εκ των οποίων ο ένας κατάφερε να πάρει το διαβατήριο του Γάλλου από την τσέπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, διαπίστωσε ό,τι είχε κάνει την ανάγκη πάνω του και του ζήτησε να αλλάξει ρούχα, πριν αποβιβαστεί από το αεροσκάφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.