ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στάση εργασίας την Τρίτη στο Μετρό – Δείτε πώς θα λειτουργήσει

«Το ποτήρι όμως ξεχείλισε!!!»

Στάση εργασίας την Τρίτη στο Μετρό – Δείτε πώς θα λειτουργήσει

Οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό, ανακοίνωσαν πως την ερχόμενη Τρίτη, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας, από την αρχή της βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Μετά το πέρας, (πέραν του) εύλογου χρονικού διαστήματος (τριών χρόνων), από την υπογραφή το 2019, «παράτασης» της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του 2016, θεωρούμε πως οι επιβάτες του Μετρό θα κατανοήσουν ότι έχουμε εξαντλήσει με το παραπάνω τα περιθώρια της υπομονής.

Αναλογιζόμενοι άπαντες, τον αέναο αγώνα που καταβάλαμε οι ηλεκτροδηγοί, την δύσκολη περίοδο της Πανδημίας, κρατώντας όρθια τη σταθερή τροχιά, πλήρως αποδεκατισμένοι από προσωπικό, απόρροια των ερασιτεχνισμών των προηγούμενων Διοικήσεων της ΣΤΑ.ΣΥ δικαιούμαστε να μιλάμε για υπομονή στα όρια αυτής των «γαϊδουριών».

Το ποτήρι όμως ξεχείλισε!!!

Δεν μας ικανοποιεί να αναμένουμε εις το διηνεκές το κάλεσμα από το ΥΜΕ προκειμένου να λάβουμε τις απαντήσεις στα αιτήματα που έχουμε θέσει. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, σε συνεδρίασή του σήμερα αποφάσισε την προκήρυξη προειδοποιητικής Στάσης Εργασίας για την Τρίτη 14/6/2022 από την έναρξη της λειτουργίας έως και τις 9:00π.μ

Διεκδικούμε την υπογραφή δίκαιης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας η οποία θα ανταποκρίνεται στις αντίξοες συνθήκες της ειδικότητάς μας και τον πληθωρισμό.

Συνθήκες εργασίας:

40 μέτρων μέσα στη γη

Τεχνητού εξαερισμού

Άτακτων κυλιόμενων βαρδιών που τσακίζουν τον οικογενειακό μας προγραμματισμό

Ανθυγιεινές και επικίνδυνες

Έντονου θορύβου

Έντονου στρες

Πληθώρας σοβαρών περιστατικών

Υπηρεσιακής στασιμότητας κ.α.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμε το αρμόδιο Υπουργείο και τη νέα Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ, να δώσει τέλος στην ομηρία μας και αναγνωρίσει έμπρακτα τις προσπάθειες, της κατά τα άλλα «ειδικότητας αιχμής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.