ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ότι πρέπει για ταξίδι: Οι εξωτικές παραλίες της Μεσσηνίας (βίντεο)

Ότι πρέπει για ταξίδι: Οι εξωτικές παραλίες της Μεσσηνίας (βίντεο)

Τρεις ώρες μόλις από την Αθήνα, η Μεσσηνία είναι τόσο κοντά στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, όμως ταυτόχρονα έχει πολλούς, κρυφούς και φανερούς, παραδείσους.

Καλαμάτα: ίσως η πιο όμορφη πόλη της Πελοποννήσου και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Μια μεγαλούπολη “εξωτική” θα μπορούσε να πει κάποιος αφου δεν είναι και συνηθισμένο πράγμα το παραλιακό μέτωπο μιας τόσο μεγάλης πόλης να είναι βραβευμένο για ακόμη μια χρονιά με γαλάζια σημαία.

Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία γενικότερα θεωρούνται οι ανερχόμενες δυνάμεις του Ελληνικού τουρισμού. Ο νέος υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος που έχει κατασκευαστεί φέρνει την πόλη της Καλαμάτας σε χρονική απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα.

Αυτό που θα συναντήσετε πρώτα φτάνοντας στην Καλαμάτα λίγα χλμ προτού μπείτε στον περιφερειακό της πόλης είναι η εντυπωσιακή γέφυρα της Τσακώνας. Ένα θαύμα μηχανικής που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του νέου αυτοκινητόδρομου.

Στην πόλη της Καλαμάτας πέρα από το μπάνιο σας σε μια πραγματικά εκπληκτική παραλία θα περάσετε και πολύ όμορφες στιγμές τόσο στα τοπικά ταβερνάκια όσο και στα νυχτερινά μπαράκια που σφίζουν από ζωή. Η Μεσσηνία σας περιμένει για να σας καταπλήξει με τις ομορφιές της και τα αξιοθέατα της.

Στούπα, Καρδαμιλη,Αρχαία Μεσσήνη, Κορώνη, Μεθώνη και Βοϊδοκοιλια είναι μόνο λίγοι από τους προορισμούς που σας προτείνουμε και που σύντομα θα δείτε μέσα από το κανάλι μας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.