ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πελοπόννησος: H φυσική πισίνα με τα γαλαζοπράσινα νερά (βίντεο)

Πελοπόννησος: H  φυσική πισίνα με τα γαλαζοπράσινα νερά (βίντεο)

Η Ελλάδα κρύβει θησαυρούς μοναδικής ομορφιάς και ένα τέτοιο μέρος είναι και μια φυσική πισίνα στην Πελοπόννησο.

Ο λόγος για τη Γλώσσα. Ένα αληθινό αξιοθέατο της φύσης το οποίο βρίσκεται δίπλα στη φημισμένη παγκοσμίως παραλία της Πελοποννήσου, Βοϊδοκοιλιά.

Αν βρεθείς στην περιοχή για διακοπές, αξίζει οπωσδήποτε να γνωρίσεις αυτό το διαμάντι της φύσης. Μπορείς και να κολυμπήσεις αν θες στα κρυστάλλινα νερά του.

Η Γλώσσα είναι στην πραγματικότητα ένας κλειστός κόλπος που σχηματίζεται από ψηλά απόκρημνα βράχια.

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται μια φυσική πισίνα άγριας ομορφιάς. Το νερό μοιάζει από ψηλά σαν να μπαίνει από τη σχισμή των βράχων αφρίζοντας πολλές φορές στις άκρες τους.

Φυσικά δεν είναι μια οργανωμένη παραλία οπότε αν θες να μείνεις εκεί ως το βράδυ θα πρέπει να έχεις μαζί σου τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον ήλιο καθώς και προμήθειες. Κάτι που σου συνιστούμε γιατί το πιθανότερο είναι ότι τα γαλαζοπράσινα νερά θα σε κερδίσουν εξαρχής και δε θα θες να φύγεις νωρίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.