ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα κάνει περιγραφή σε… Ευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου!

Τι ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών

Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα κάνει περιγραφή σε… Ευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου!

Ορισμένοι από τους σχολιασμούς για το Ευρωπαϊκό Ομαδικό Πρωτάθλημα Στίβου αυτού του μήνα θα δημιουργηθούν από την Τεχνητή Νοημοσύνη , ανακοίνωσε την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών (EBU).

Το AI θα χρησιμοποιήσει την κλωνοποιημένη φωνή της Βρετανίδας σχολιάστριας και πρώην αθλήτριας Hannah French για να μετατρέψει ένα 24ωρο ζωντανό blog σε ροή ήχου.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την European Athletics και την EBU για να εξερευνήσω τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο στους θαυμαστές μας, μιλώντας με μία φωνή», δήλωσε η French στο EBU.

Ο ομαδικός στίβος θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου στο Chorzow της Πολωνίας στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αγώνων πολλαπλών αθλημάτων με επίκεντρο την πόλη της Κρακοβίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η ηχητική καινοτομία θα επιτρέψει στη Eurovision Sport και την European Athletics να δοκιμάσουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία AI και να δείξουν πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε ένα εποπτευόμενο πλαίσιο για να δώσει στους ανθρώπους περισσότερες επιλογές στον τρόπο με τον οποίο ακολουθούν το αγαπημένο τους άθλημα», ανέφερε το δελτίο τύπου της EBU.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.