ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΗΠΑ: Τρεις τραυματίες αστυνομικοί από σφαίρες στο Λος Άντζελες – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη

Ο δράστης «ταμπουρώθηκε» σε πάρκινγκ

ΗΠΑ: Τρεις τραυματίες αστυνομικοί από σφαίρες στο Λος Άντζελες – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη

Τρεις αστυνομικοί στο Λος Άντζελες τραυματίστηκαν από σφαίρες χθες Τετάρτη το βράδυ με τον ύποπτο να οχυρώνεται κατόπιν σε χώρο στάθμευσης, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης της μεγαλούπολης στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνιας (νότια), διευκρινίζοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση.

Οι τρεις αστυνομικοί διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, διευκρίνισε ο Μάικελ Μουρ, ο αρχηγός της αστυνομικής διεύθυνσης του Λος Άντζελες, μέσω Twitter.

Πρόσθεσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για την εξουδετέρωση του «οπλοφόρου». Πλάνα από τον αέρα που μετέδωσε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KCAL-TV, μέρος του εθνικού δικτύου του CBS, εικονίζουν ισχυρή αστυνομική δύναμη να αποκλείει περιοχή γύρω από χώρο στάθμευσης στη συνοικία Λίνκολν Χάιτς. Είναι ορατοί αστυνομικοί με πλήρη εξάρτυση μάχης.

Αστυνομικό ελικόπτερο κάνει υπερπτήση στην περιοχή, με το πλήρωμά του να ενημερώνει μέσω τηλεβόα τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, ανέφερε στην ψηφιακή της έκδοση η εφημερίδα Los Angeles Times.

Η ίδια εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην αστυνομία που δεν κατονόμασε, σημείωσε πως οι τρεις τραυματίες ανήκαν σε μονάδα που χειρίζεται ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και ότι έψαχναν ύποπτο όταν δέχθηκαν πυρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.