Κ.Μπαπέ: «Δεν θα χωνέψω ποτέ την ήττα στον τελικό»

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα μου»

Κ.Μπαπέ: «Δεν θα χωνέψω ποτέ την ήττα στον τελικό»

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει ξεπεράσει την ήττα από την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ.

Αμέσως μετά τη δύσκολη νίκη της Παρί επί της Στρασμπούρ, ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για το παιχνίδι, τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και τον Μέσι.

«Προσωπικά, δεν θα το χωνέψω ποτέ. Όμως η Παρί δεν φταίει σε τίποτα για την ήττα μας στον τελικό και θέλω να δίνω όλη μου την ενέργεια σε αυτή. Προσπάθησα να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη και χαίρομαι που κερδίσαμε και συνεχίζουμε αήττητοι. Το Μουντιάλ ήταν μια παρένθεση που πλέον έκλεισε και ήθελα να δείξω πως ό,τι κι αν συμβαίνει με την εθνική ομάδα, η Παρί είναι κάτι διαφορετικό και θέλουμε να φέρουμε όσους τίτλους διεκδικούμε στην ομάδα», τόνισε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον έντονο πανηγυρισμό του Εμιλιάνο Μαρτίνες:

«Δεν ασχολούμαι με τους πανηγυρισμούς. Δεν θέλω να χαλάω την ενέργειά μου σε πεζά πράγματα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα μου», ανέφερε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στην Παρί Λιονέλ Μέσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μίλησα μαζί του μετά τον τελικό. Του έδωσα συγχαρητήρια. Ήταν κάτι που κυνηγούσε μια ζωή ο ίδιος, αλλά και κάτι που και εγώ ήθελα πολύ. Δεν τα κατάφερα, αλλά πρέπει πάντα να φέρεσαι με ευγενή άμιλλα. Περιμένω τον Λίο να γυρίσει για να συνεχίσουμε να βάζουμε γκολ και να κερδίζουμε με την Παρί», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.