ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Κρήτη: Αυτή είναι η 17χρονη που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ (φωτο) 

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον θάνατο της 17χρονης

Κρήτη: Αυτή είναι η 17χρονη που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ (φωτο) 

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης από το ξαφνικό θάνατο της  Νικολέτας Παπαδογιαννάκη, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τη γέφυρα στο ΒΟΑΚ. 

Τόσο η αδερφή της όσο ο πατέρας της πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να την χτύπησε και να τη σκότωσε και να την άφησε στο σημείο κάτω από τη γέφυρα.

Ο πατέρας της Γιώργος, λέει ότι δε βρέθηκε ούτε αίμα στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα και υποθέτει ότι ίσως κάποιο αυτοκίνητο τη χτύπησε και εν συνεχεία μετέφεραν το πτώμα.

Η δε μητέρα της 17χρονης αναφέρει ότι το κορίτσι είχε κάποιο πρόβλημα με έναν καθηγητή της και την έβγαζε έξω από την τάξη. Επιπλέον η αδερφή της κάνει λόγο για μπούλινγκ που δεχόταν η Νικολέτα όπως και η ίδια όταν πήγαινε στο Λύκειο Μοχού. Μάλιστα η μεγαλύτερή της αδερφή είπε ότι τα παιδιά της έκαναν μπούλινγκ και σε ταξίδι στην Τσεχία την είχαν αφήσει μόνη ενώ υπήρχε διαμάχη και με έναν καθηγητή.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η μεγάλη αδερφή σπουδάζει κτηνίατρος στη Λευκορωσία και σε λίγες ημέρες θα πήγαινε στο Πανεπιστήμιο στη Λευκορωσία και η Νικολέτα.

Πάντως από το ρεπορτάζ διαπιστώνεται ότι η γέφυρα βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι τους ενώ η 17χρονο ακολούθησε μια περιπατητική διαδρομή και έφτασε στη μοιραία γέφυρα.

Είναι μυστήριο για την οικογένεια πως πήγε στη γέφυρα, αν προηγήθηκε κάποιο άλλο περιστατικό πριν τη μοιραία πτώση ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως τουρίστες προσπάθησαν να πλησιάσουν το κορίτσι που ακροβατούσε στη μπάρα του ΒΟΑΚ αλλά ήταν ήδη αργά.

«Ήμασταν σαν φίλες. Ήξερα ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά που δεν τα πήγαινε καλά. Είχαν πάει στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν μπούλινγκ. Και εγώ δεχόμουν. Μου το έλεγε συνέχεια ότι δεχόταν μπούλινγκ.

Φοβάμαι ότι μπορούσε κάποιος να τη χτυπήσει και να τη σκοτώσει και να τη ρίξει στο γιοφύρι. Θα πήγαινε στη Λευκορωσία και θα ήμασταν μαζί. Ευτυχώς έλεγε θα φύγουμε και είχε φτιάξει τις βαλίτσες της. ΄Ηταν πολύ χαρούμενο παιδί. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Στη γέφυρα δεν πήγαινε κανένας από μικρά γιατί φοβόμασταν… Κάποιος τη χτύπησε και την πήγε εκεί…» είπε η αδερφή της.

Ο πατέρας της Νικολέτας έχει ήδη αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και έχει βάλει τεχνικό σύμβολο ιατροδικαστή. Ο πατέρας έμαθε για τον θάνατο της κόρης του στη 1:30 το μεσημέρι ενώ όπως είπε εντόπισε το κορίτσι σε βίντεο βενζινάδικου λίγο πριν τη μοιραία πτώση αφού το κορίτσι βρέθηκε με τα πόδια στη Σταλίδα απόσταση δηλαδή από το σχολείο 2,5 χιλιόμετρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωμα στο σπίτι ή πάνω της δεν έχει βρεθεί. Το μοιραίο περιστατικό συνέβη μετά τις γραπτές εξετάσεις στο σχολείο, έγραψε διαγώνισμα και έφυγε νωρίτερα από το σχολείο. Το τηλέφωνό της ήταν κλειστό όσο την έψαχναν οι γονείς. Υπάρχει μαρτυρία ότι είδε το κορίτσι να πέφτει από τη γέφυρα. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Χερσονήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.