ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: «Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε κοτέτσι»

Τι περιγράφουν φίλες της οικογένειας

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: «Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε κοτέτσι»

Την δική τους εκδοχή δίνουν οικογενειακές φίλες του πατέρα Αντώνιου σε μια προσπάθεια να τον υπερασπιστούν για όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ΜΚΟ της «Κιβωτού». 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφεραν ότι ο πατέρας Αντώνιος έχει ζήσει δύσκολα χρόνια στο νησί με αρκετές οικονομικές δυσκολίες.

Όπως είπαν δεν πιστεύουν ότι οι καταγγελίες κατά του πατέρα Αντωνίου ισχύουν και θεωρούν ότι έχουν σκοπό να τον βλάψουν: «Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί… Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την «Κιβωτό». Επειδή τους έβαλε τα «γυαλιά», θέλουν να του πάρουν την «Κιβωτό»…», είπε χαρακτηριστικά η οικογενειακή φίλη.

Αναφέρθηκαν επίσης στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που έχει περιέλθει η μητέρα,  του πατέρα Αντώνιου, μετά το σάλο που έχει προκληθεί.

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει», είπε η οικογενειακή φίλη μιλώντας στο Star.

Για τις αποκαλύψεις που θέλουν την μητέρα του πατέρα Αντώνιου να είναι η ιδιοκτήτρια ,μαζί με την πρεσβυτέρα, της «Κιβωτό του Κόσμου», αναφέρουν ότι αν ίσχυε δεν θα έμενε κάτω από άθλιες συνθήκες στο σπίτι της. Χαρακτηριστικά ανέφεραν «Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα.Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι».

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες, με εισαγγελική εντολή έγινε δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών της, όπως και εκείνων του γιου της και της πρεσβυτέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε θυρίδα στο όνομα της ηλικιωμένης στη Χίο.

«Είναι ψέματα αυτά που λένε, θέλουν να του τα πάρουν όλα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.