ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Η σύντροφος του Λαουτάρο «κολάζει» τα γήπεδα του Κατάρ (φωτο)

Η Αγκουστίνα Γκαντόλφο είναι η πιο ένθερμη φίλαθλος της Αργεντινής

Μουντιάλ 2022: Η σύντροφος του Λαουτάρο «κολάζει» τα γήπεδα του Κατάρ (φωτο)

Η Αργεντινή είναι στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. 

Η ομάδα μπορεί να έχει ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι αλλά το τελευταίο πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην τετράδα απέναντι στους Ολλανδούς πέτυχε ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Ο άσος της Ίντερ που δεν τα πήγε καλά στη φάση των ομίλων εξιλεώθηκε στον προημιτελικό και έκανε ευτυχισμένη τη σύντροφο και την μικρή τους κόρη, οι οποίες κάνουν διακοπές στο Κατάρ από την αρχή του τουρνουά.

Η Αγκουστίνα Γκαντόλφο είναι η πιο ένθερμη φίλαθλος της Αργεντινής. Από την πρώτη ημέρα της παραμονής της στη Ντόχα έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα κυρίως από τις επισκέψεις της στις παραλίες αλλά και στο γυμναστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.