Νίκος Νικολόπουλος: «Ιδού το σχέδιο για την 3η Απελευθέρωση της Πάτρας στις 9 Οκτωβρίου του 2023»

Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος

Νίκος Νικολόπουλος: «Ιδού το σχέδιο για την 3η Απελευθέρωση της Πάτρας στις 9 Οκτωβρίου του 2023»

Στον απόηχο της μεγάλης και μαζικής συγκέντρωσης με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αστήρ, δόθηκε εξαιρετικά μεγάλη έμφαση από τα ΜΜΕ και προς τούτου εκλήθη να δώσει διευκρινιστικές και συμπληρωματικές απαντήσεις ο επικεφαλής και πρώην υφυπουργός – Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, σχετικά με τον οδικό χάρτη που  θα ακολουθήσει μέχρι τις δημοτικές εκλογές, ο όποιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δημαρχιακό Αξίωμα, τόνισε δε ότι έχει το σχέδιο και τον τρόπο να δοθεί και να είναι νικηφόρα η μάχη στις εκλογές του 2023.

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των ΜΜΕ  παρουσίασε με λεπτομέρειες το ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ και υπογράμμισε  ότι για την Απελευθέρωση της Πάτρας από τα δεσμά της οπισθοδρομικής κομπανίας του ΚΚΕ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν το λαϊκό διαβατήριο για να περάσουν στο 2ο γύρο.

«Σε πρώτη φάση είπε, ζήτησα από τον υπερήφανο λαό της Νέας Δημοκρατίας να ηγηθώ αυτού του προεκλογικού αγώνα  την στήριξη αλλά και την προσωπική συμμετοχή του για την απελευθέρωση της Πάτρας από την Λαϊκή Υποκρισία του ΚΚΕ, την Οπισθοδρόμηση και την Μιζέρια».

Επίσης ως  επικεφαλής αυτού του απελευθερωτικού αγώνα ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε να δημιουργηθούν σε κάθε γειτονιά και χωριό του Δήμου οι πυρήνες και σύντομα να ανακοινωθούν οι υποψήφιοι των τοπικών συμβούλιων.

Και κατέληξε: «Μετά τον Τουρκικό Ζυγό και την Γερμανική κατοχή, έρχεται ο Οκτώβριος του 2023 που οι καμπάνες των εκκλησιών στην Πάτρα, το ξημέρωμα της 9ης Οκτωβρίου, θα χτυπούν χαρμόσυνα για την Απελευθέρωσή της τα δεσμά του ΚΚΕ και θα στείλει στο πολιτικό μουσείο τον χειρότερο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ Δήμαρχο που έφερε την Πάτρα στου κακού τη σκάλα….

Μας αξίζει τόνισε, μια απελευθερωμένη Νέα Πάτρα που όλοι οραματιζόμαστε και προσδοκούμε.

Τη Νέα Πάτρα που θα δίνει δουλειά και προοπτική στους νέους.

Τη Νέα Πάτρα που θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.

Μια Νέα Πάτρα που θα αναδεικνύει τις ομορφιές της, την ιστορία της και την διαχρονική ταυτότητά της.

Μια Νέα Πάτρα της συνεργασίας, με πολίτες, φορείς και το Πανεπιστήμιο.

Για αυτό το μεγάλο στόχο θα ζητήσω μετά τις βουλευτικές εκλογές το χρίσμα και όχι απλά και ξενέρωτα την στήριξη της από τον Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας καθώς επίσης και  από τον απλό οπαδό της Κεντροδεξιάς, που με συνδέουν διαχρονικοί και δύσκολοι πολιτικοί αγώνες ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα και να φέρουμε τον Δημοτικό συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θριαμβικά στον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών για το Δήμο της Πάτρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.