ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι «ισοπεδώνουν» την Ουκρανία ενόψει αφίξεως των δυτικών όπλων: Συντριπτικά πλήγματα σχεδόν παντού

Επλήγησαν στρατιωτικές, ενεργειακές, σιδηροδρομικές και βιομηχανικές υποδομές

Οι Ρώσοι «ισοπεδώνουν» την Ουκρανία ενόψει αφίξεως των δυτικών όπλων: Συντριπτικά πλήγματα σχεδόν παντού

Σε συντριπτικά μαζικά πλήγματα κατά ουκρανικών ενεργειακών και βιομηχανικών υποδομών προχώρησαν σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις στο Ιβάνο Φράκιβ, στο Τσερκάζι, στο Κίεβο, στην Βινίτσια, στο Χμελνίτσκι, στο Ζίτομιρ, στην Στρίι, στην Λβιβ, στο Χάρκοβο, στο Κρίβι Ριχ, στο Νικολάεφ, στο Ντνίπρο, στην Πολτάβα και στο Τέρνοπιλ!

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σημείο στην Ουκρανία που να μην έχει χτυπηθεί.

Στο Χάρκοβο επλήγη το εγκαταλειμμένο ψυχιατρικό νοσοκομείο της πόλης στο οποίο είχαν εγκατασταθεί εκατοντάδες Ουκρανών στρατιωτών.

Στη Κρίβι Ριχ χτυπήθηκε εκ νέου το θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο, καταστρέφοντας το ολοσχερώς.

Χτυπήθηκε και το θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο στην Μπούρστιν, ενώ καταστράφηκε μία ακόμα μεγάλη δεξαμενή αποθήκευσης φυσικού αερίου στην πόλη Στρίι.

Τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν από αεροσκάφη MiG-31 που εκόξευσαν υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal και από πυραύλους cruise Kalibr, αλλά και Kh-59 (με βεληνεκές 200 χλμ.), που αφέθηκαν από μαχητικά Su-34, όπως και Kh-69 (παραλλαγή του Kh-59, με βεληνεκές 400 χλμ.).

Χρησιμοποιήθηκαν και πύραυλοι αέρος εδάφους Kh-31 Ρ, οι οποίοι είναι κυρίως αντι-ραντάρ, που σημαίνει ότι χτυπήθηκαν και ουκρανικά ραντάρ.

Οι Ρώσοι καταστρέφουν επίσης το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ουκρανίας ώστε να μην είναι σε θέση να μεταφέρουν τον δυτικό οπλισμό στα διάφορα μέτωπα και να μην μπορούν να αναπτυχθούν νέες ουκρανικές δυνάμεις.

Στο ζήτημα της λειψανδρίας που αντιμετωπίζει ο ουκρανικός Στρατός, οι Ρώσοι πιστεύουν και υπάρχουν πολλές ενδείξεις για αυτό, ότι υπάρχουν πολλοί Δυτικοί στρατιώτες που πολεμούν στις τάξεις του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κατέρρευσε τους τελευταίους μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε το δήλωσε χθες και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ότι «σκοτώνονται καθημερινά πολλοί Βρετανοί και Γάλλοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.