ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πολάκης προς Ανδρουλάκη: Το δίλημμα είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, θα πάρεις θέση, θες δεν θες

Νέα ανάρτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης προς Ανδρουλάκη: Το δίλημμα είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, θα πάρεις θέση, θες δεν θες

Αιχμηρή ήταν η ανάρτηση-απάντηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Παύλου Πολάκη προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος νωρίτερα με ανάρτησή του θέλησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «πολακικές συμπεριφορές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει «λίγο» τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ εκτιμά πως στο «δίλημμα είναι και θα είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή ΝΔ» ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα πάρει θέση, «θέλει δε θέλει», σημειώνοντας ωστόσο πως «η λύση για τη χώρα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.