ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Η CIA και η Β.Νούλαντ ανέτρεψαν τον Ουκρανό πρόεδρο Βίκτωρ Γιανουκόβιτς – Έτσι άρχισε ο πόλεμος»

«Η CIA συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει - Να αλλάζει καθεστώτα»

Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Η CIA και η Β.Νούλαντ ανέτρεψαν τον Ουκρανό πρόεδρο Βίκτωρ Γιανουκόβιτς – Έτσι άρχισε ο πόλεμος»

Μιλώντας για τα γεγονότα του 2014 κατά την ανατροπή του προέδρου της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, είπε ευθαρσώς πως η CIA μαζί με την Β.Νούλαντ διοργάνωσαν αυτό το πραξικόπημα.

Ο Κένεντι αναφέρεται στον βρώμικο ρόλο της CIA και ειδικότερα της Βικτόρια Νούλαντ, της απεσταλμένης της αμερικανικής κυβέρνησης στην Ουκρανία, η παρουσία της οποίας στο Κίεβο είχε εξοργίσει τους Ρώσους:

«Η CIA ακόμα έχει, αυτό είναι που κάνει, αλλάζει καθεστώτα.

Ανέτρεψαν την κυβέρνηση της Ουκρανίας το 2014, το οποίο ήταν ο πραγματικός λόγος του πολέμου.

Δαπάνησαν 5δισ. δολάρια για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης. Μπορείτε να ακούσετε την Βικτόρια Νούλαντ να δίνει οδηγίες στον Αμερικανό πρεσβευτή της Ουκρανίας ένα μήνα πριν το πραξικόπημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.