ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαμός στη Βραζιλία με νηπιαγωγό που κλείδωσε 2χρονο αγοράκι σε κλουβί

Το μικρό παιδάκι έκλαιγε συνεχώς και ζητούσε τη μαμά του

Χαμός στη Βραζιλία με νηπιαγωγό που κλείδωσε 2χρονο αγοράκι σε κλουβί

Οργή και σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει ένα αγοράκι 2 ετών να κλαίει όντας κλειδωμένο μέσα σε ένα κλουβί σε νηπιαγωγείο του Σάο Πάολο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το παιδί βγαίνει από το κλουβί και στην αρχή φαίνεται μόνο του, όμως ύστερα το πλησιάζει μια γυναίκα, φερόμενη ως δασκάλα του.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο Κέντρο Προσχολικής Φροντίδας στη Σοροκάμπα, στο Σάο Πάολο, στις 25 Μαΐου, αλλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι την Πέμπτη (22/6).

Μάρτυρες δήλωσαν στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ότι η δασκάλα είχε επιπλήξει το αγόρι για την κακή του συμπεριφορά πριν το κλειδώσει στο κλουβί, σύμφωνα με τη Daily Mail. Η μητέρα του παιδιού ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία εξήγησε ότι η δασκάλα τον είχε βάλει απλώς σε ένα προσωρινό «time out».

Μετά το περιστατικό, η μητέρα παρατήρησε μια αλλαγή στη διάθεση του αγοριού. Το σοκαρισμένο αγόρι λέγεται ότι εμφάνιζε περισσότερη επιθετικότητα και ανησυχία στη συμπεριφορά του. «Ξυπνούσε συχνά στη μέση της νύχτας ουρλιάζοντας», είπε.

Ο δήμος της Σοροκάμπα έλαβε την αναφορά για το περιστατικό που κατατέθηκε από τους γονείς του αγοριού και δήλωσε ότι το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων του θα αναλάβει την έρευνα. Το υπουργείο Παιδείας έλαβε επίσης την καταγγελία.

Ο δήμαρχος της πόλης καταδίκασε το περιστατικό, λέγοντας ότι πρόκειται για «φερόμενη τρομοκρατία από δημοτικό υπάλληλο». «Δίνω, αυτή τη στιγμή, εντολή στο υπουργείο Παιδείας να απομακρύνει αμέσως τον εν λόγω υπάλληλο από το χώρο εργασίας του μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση των γεγονότων», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.