ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανακαλύφθηκε περίεργο κρανίο στη Δανία – Επιστήμονες θεωρούν πως είναι από άλλο κκόσμο (βίντεο)

Ανακαλύφθηκε περίεργο κρανίο στη Δανία – Επιστήμονες θεωρούν πως είναι από άλλο κκόσμο (βίντεο)

Ανακαλύφθηκε κρανίο στη Δανία που μοιάζει περισσότερο εξωγήινο παρά ανθρώπινο.

Εργαζόμενοι στο νησί Sealand της Δανίας, αντικαθιστώντας σωλήνες αποχέτευσης, κάτω από ένα κτήριο ανακάλυψαν ένα περίεργο κρανίο.

Όταν το έφεραν στην Κοπεγχάγη προς εξέταση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ορισμένα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με αυτά που εμείς γνωρίζουμε. Η χρονολόγηση άνθρακα του κρανίου διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Niels Bohr Institute της Κοπεγχάγης όπου διαπίστωσαν ότι το κρανίο ήταν περίπου 800 ετών.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρήκαν το κρανίο θαμμένο λένε ότι δεν βρέθηκε τυχαία στο σημείο, και ότι κάποιοι το έθαψαν εκεί, και ίσως θα μπορούσαν να μάθουν ποιος το έκρυψε σε αυτό το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.