Όταν πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού περιέγραφε πως μια μαύρη μάζα εξαφάνισε τορπίλη κατά την διάρκεια άσκησης!

Όταν πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού περιέγραφε πως μια μαύρη μάζα εξαφάνισε τορπίλη κατά την διάρκεια άσκησης!

Ο πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού, David Fravor έγινε γνωστός το 2017 όταν περιέγραψε τη θέαση ενός μυστηριώδους αντικειμένου στις διαστάσεις ενός Boeing 737 το οποίο ο ίδιος και άλλοι πιλότοι της Μοίρας παρατήρησαν να κινείται κάτω από το νερό κατά τη διάρκεια ασκήσεων το 2004 στον ειρηνικό Ωκεανό 160 χλμ. από το Σαν Ντιέγκο.

Σε άλλη συνέντευξή του είχε περιγράψει ένα άλλο περιστατικό που συνέβη σε ένα άλλο πιλότο στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 κοντά στο Πουέρτο Ρίκο.

Όπως είπε ο πιλότος πετούσε με ένα ελικόπτερο CH-53E σε αποστολή να περισυλλέξει από το νερό ένα εναέριο drone (RPV περιγραφόταν τότε) BQM-167A.

Την ώρα που επιχειρούσε την ανέλκυση μια σκοτεινή μάζα σε κυκλικό σχήμα πλησίασε το σημείο για να εξαφανιστεί λίγο αργότερα.

Το ίδιο συνέβη και μετά από μερικούς μήνες, όταν αυτή τη φορά ελικόπτερο της Αεροπορίας επιχειρούσε την ανέλκυση μιας εκπαιδευτικής τορπίλης. Την ώρα που ο δύτης κατέβαινε στο νερό για γαντζώσει την τορπίλη μια μαύρη μάζα εμφανίστηκε αυτή τη φορά για να «ρουφήξει’ κυριολεκτικά την τορπίλη την οποία δεν βρήκαν ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.