ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε τι ισχυρίζεται πως εντόπισε χρήστης του διαδικτύου στην Ανταρκτική (φώτο – βίντεο)

Δείτε τι ισχυρίζεται πως εντόπισε χρήστης του διαδικτύου στην Ανταρκτική (φώτο – βίντεο)

Ένας χρήστης του Διαδικτύου ισχυρίζεται πως εντόπισε ένα σχηματισμό που θεωρεί παρόμοιο με βαβυλωνιακό Ζιγκουράτ σε φωτογραφία του Google Earth από την Ανταρκτική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η συγκεκριμένη φωτογραφία από την εφαρμογή Google Earth παρουσιάζει μια μορφή οχύρωσης, με δύο πυραμιδοειδείς σχηματισμούς, όπως, σχετικά, αναφέρει ο χρήστης του YouTube, MrMBB333.

Ειδικότερα, στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο YouTube, ο συνωμοσιολόγος ισχυρίζεται ότι πιστεύει πως η εικόνα δείχνει κάτι που «χτίστηκε για κάποιο σκοπό».

Η «κατασκευή» μοιάζει σύμφωνα με τον χρήστη με βαβυλωνιακό Ζιγκουράτ, είδος ναού που αναπτύχθηκε από τον πολιτισμό των Σουμέριων, περί τα 6.000 χρόνια πριν και χρησιμοποιούνταν από τους Βαβυλώνιους και του Ασύριους, στις περιοχές που σήμερα ανήκουν στο Ιράκ.

«Αυτή η πλευρά έχει μοναδικά χαρακτηριστικά… Το εξωτερικό έχει δύο πλευρές 45 μοιρών», αναφέρει.

Η αντίδραση του Διαδικτύου
Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες του ίντερνετ αντέδρασαν με διάφορους τρόπους, εγείροντας διαφορετικές υποθέσεις όσον αφορά στην προέλευση της δομής.

«Αυτά είναι τα ερείπια του προκατακλυσμιαίου πολιτισμού, όπως ακριβώς εκείνα στο βυθό της θάλασσας», ανέφερε κάποιος χρήστης.

Ενώ, σύμφωνα με κάποιον άλλο, το εύρημα θα πρέπει να είναι το σπίτι του μυθικού τέρατος, μεγαλοπόδαρου (Bigfoot).

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.