ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Φλόριντα: Αινιγματικό ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε στον ουρανό – «Αθόρυβο και στατικό» (βίντεο)

Φλόριντα: Αινιγματικό ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε στον ουρανό – «Αθόρυβο και στατικό» (βίντεο)

Ένα παράξενο ιπτάμενο, «αθόρυβο και στατικό» αντικείμενο, εμφανίστηκε στον ουρανό της Φλόριντα στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το άγνωστο αντικείμενο εθεάθη το βράδυ της 12ης Γενάρη στον ουρανό του Χόλιγουντ και ακτινοβολούσε «τρεις σειρές χρωμάτων(κίτρινο, κόκκινο και λευκό)».

Σύμφωνα με τον γνωστό ερευνητή του ανεξήγητου, Σκοτ Γουόρινγκ, που ανέβασε το βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, το φωτεινό αντικείμενο ήταν «αθόρυβο και αιωρούνταν στο ίδιο σημείο».

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να εμφανιστεί ξανά σε άλλο σημείο, προτού χαθεί για τα καλά από τον ουρανό.

«Αυτό πρόκειται για ένα πολύχρωμο UFO και το μέγεθός του είναι περίπου όσο ένα αμάξι. Οπότε δεν θα μπορούσε να είναι drone» σχολίασε ο Γουόρινγκ.

«Τα drone κάνουν βόμβο, είναι πολύ θορυβώδη και γέρνουν από τη μια μεριά στην άλλη όταν κινούνται. Ποτέ δεν είδα ή άκουσα τίποτα από αυτά στο βίντεο. Απόλυτη απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι στη Φλόριντα» σημειώνει ο κυνηγός εξωγήινων, Σκοτ Γουόρινγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.