Αγγλία: Το απομακρυσμένο σπίτι στην εξοχή που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον

Ο πλησιέστερος δρόμος είναι σε απόσταση 1,6 χιλιομέτρου

Αγγλία: Το απομακρυσμένο σπίτι στην εξοχή που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον

Απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι στο Yorkshire Dales το οποίο «αναζητά» πολύ αγάπη, σύμφωνα με την αγγελία πώλησής του, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον αφού βγήκε στην αγορά.

Το αγγλικό ακίνητο ανήκε σε έναν πρώην σηματοδότη και μπορεί να προσεγγιστεί είτε με γουρούνα είτε με 4×4. Δεν έχει τρεχούμενο νερό, ούτε και ηλεκτρισμό.

Αναζητείται αγοραστής από το 2022. «Ποτέ δεν ξαναείχαμε κάτι τέτοιο» σημείωσε ο Darren Spratt, της μεσιτικής εταιρείας Fisher Hopper, η οποία έχει αναλάβει την αγοραπωλησία.

Η αρχική τιμή που ζητούσε ο ιδιοκτήτης για την «ενδιαφέρουσα ευκαιρία ανακαίνισης», όπως περιγράφεται το ακίνητο, ήταν 300.000 λίρες.

Παρά την προσοχή που τράβηξε, ωστόσο, ήταν περιορισμένο το ενδιαφέρον των αγοραστών και έτσι η τιμή έπεσε κατά 50.000 λίρες.

Το σπίτι είναι σε απομακρυσμένο σημείο, με τον πλησιέστερο δρόμο να είναι σε απόσταση 1,6 χιλιομέτρου, ενώ το πιο κοντινό σινεμά στα 80 χιλιόμετρα.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης μεταφέρει συχνά βαρέλια με νερό, ενώ ο ηλεκτρισμός παρέχεται από έναν ανεμόμυλο και μια γεννήτρια ντίζελ, σύμφωνα με την καταχώριση, που περιγράφει το σπίτι ως ευκαιρία για την υλοποίηση πολλών και διαφορετικών οραμάτων: από σπίτι μέχρι και καφετέρια.

Ο Spratt δεν απέκλεισε την πιθανότητα να παρέχεται εμπειρία ανάλογη αυτών των AirBnB.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι θεάσεις της αγγελίας είναι πολλές, αλλά το μεσιτικό τονίζει πως θα χρειαστεί ένας αγοραστής «με κάποια εμπειρία, αλλά και χρήματα για να κάνει την ανακίνηση». «Πουλάμε συνηθισμένα σπίτια, αλλά μας αρέσει να πουλάμε ασυνήθιστα και απαιτητικά ακίνητα» αναφέρθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.